Hoidot ja Hinnat

 • VYÖHYKETERAPIA /REFLEKSOLOGIA AIKUISET          75€ / 90min
 • JALKAVYÖHYKETERAPIA  AIKUISET                                  62€ / 60min
 • VYÖHYKETERAPIA LAPSET                                                    55€ 
 • VAUVOJEN KOLIIKKIHOITO                                                   40€ 
 • ENERGIAHOITO                                                                           62€ 
 • HYPNOTERAPIA/NLP                                                                  67€ 

Kaikkiin hoitoihin sisältyy homeopaattinen tuki.

 • YONKA kosmetiikka tuoteiden jälleenmyynti

(hinnat sis. ALV)


VYÖHYKETERAPIA

Vyöhyketerapia on yksi vaihtoehtoisen lääketieteen haaroista. Koulukuntia on kymmenkunta. Vyöhyketerapian juuret ulottuvat vuosituhansien taakse Maya-intiaanien, kiinalaisten ja Egyptin kulttuureihin. 1900-luvun alkupuolella sitä alettiin uudelleen tutkia ja kehittää.

Perinteinen vyöhyketerapia tehdään jaloista, mutta osa koulukunnista on laajentanut sen käsittämään koko vartalon vyöhykkeet ja näin on saatu uusia ulottuvuuksia ja hoitomahdollisuuksia.

Itse hoitoa voitaisiin verrata sähkötykseen. Hoidon aikana hoitaja lähettää elimen vyöhykkeestä energiarataa pitkin viestin ko. elimeen. Aivot rekisteröivät sen, minkä jälkeen oma elimistömme alkaa työskennellä korjatakseen häiriön.

Vyöhyketerapialla pyritään tasoittamaan ja korjaamaan elimistön toimintoja, poistamaan kuona-aineita, vilkastuttamaan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä hormonitoimintaa. Useinhan kuona-ainekertymät ja huono aineenvaihdunta ovat sairauksien synnyn takana toki unohtamatta psyykksisiä syitä, joihin hoidossa voidaan myös vaikuttaa.

Vyöhyketerapia on erinomainen keino pitää yllä terveyttä. Elimistön toimintojen korjaantuminen ja elimistön puhdistuminen johtavat myös siihen, että oma paranemisjärjestelmämme toimii toivotulla tavalla ja niinpä monet vaivat paranevat tai ainakin helpottuvat.

On joitakin tapauksia, joissa vyöhyketerapia ei ole suositeltavaa. Silloin asiantunteva, hyvin koulutettu terapeutti ohjaa asiakkaan oikeaan hoitoon. Asiakkaalla on aina oikeus saada tietoa terapeutin koulutuksesta ko. terapiamuodossa.

Mm. näihin sairauksiin vyöhyketerapiasta on ollut apua:

 • aineenvaihduntasairaudet ja suolistovaivat
 • hormonihäriöt / vaihdevuosiongelmat
 • stressi, masennus, unettomuus
 • selkä- ja nivelvaivat, infektiokierre, painon hallinta
 • vauvojen koliikki
 • allergia ja astma

Hoito voi alussa olla kivuliastakin, mutta puhdistumisreaktion käynnistyttyä hoidosta voi nauttia samalla rentoutuen.

Luontaishoitojen tarve tulee lisääntymään, sillä ennaltaehkäisy ja sivuvaikutukseton hoito tulee ajan myötä edullisemmaksi sekä yksilölle että yhteiskunnalle.

Anna elimistöllesi tilaisuus rentoutua ja uudistua vyöhyketerapiahoidossa!


VAUVOJEN KOLIIKKIHOITO

Vauvan koliikki on ikävä, toistaiseksi tarkasti selvittämätön vaiva, joka alkaa n. kolmen viikon ikäisenä ja saattaa jatkua useita kuukausia. Se on raskasta vauvalle, mutta myös koko perheelle.

Vyöhyketerapiasta on todettu olevan apua koliikkiin.
N. 98 % vauvoista pääsee eroon vaivasta keskimäärin kuuden hoitokerran jälkeen. Niillä kahdella prosentilla, joille hoito ei auta, on usein joku muu vaiva, esim. allergia.

Koliikin syynä pidetään elimistön kypsymättömyyttä, eräiden hormonien ja entsyymien tuotannon puutteellisuutta. Kun elimistö “kypsyy”, niin vaiva helpottuu itsestään, mutta monesti se kestää liian kauan ajatellen vauvan koko perheyhteisöä.

Koliikkihoidossa tehdään vyöhyketerapia kevyesti, mutta kokonaisvaltaisesti ja erityisesti tehostaen seuraavia vyöhykkeitä:

 • maksa, sappi, mahaportti, mahansuu, mahalukku, ohut- ja paksusuoli, hypotalamus, vagushermo, Solar plexus ja C7 -niskanikama

Lisäksi vauvalle tehdään rentouttava kokovartalohieronta, jossa samalla tulevat käsitellyiksi muualla kuin jaloissa olevat vyöhykkeet. Myös vatsan alueen akupunktiopisteitä käsitellään.

Lisäksi annetaan vanhemmille kotihoito-ohjeita sekä äidille ruokavalio-ohjeita.

Kaiken hoidon tavoitteena on vauvan ja koko perheen hyvinvointi ja heidän elämänsä normalisointi niin, että he voivat nauttia täysin siemauksin toinen toisistaan.