Kurssit

Pidän Voima viikonloppuja naisille Jäppilässä sijaitsevan Kartanon upeissa maisemissa. Kursseillani on erilaisia syvempiä teemoja ja teemat on sijoitettu niin, että niille on mahdollisimman hyvä ajankohta vuodesta, ajatellen universaalisesti.

Kursseilla pyrimme kohti parempaa tasapainoa ja hyvinvointia, löytäen hyvinvoinnin avaimia itsestämme, sillä paraneminen ja eheytyminen tulee aina meistä itsestä sisältäpäin. Ihminen on kokonaisuus, keho ja mieli on aivan yhtä, niimpä kurssit on suunniteltu niin, että ne tukevat kokonaisvaltaista mielen ja kehon tasapainoa.

Kartanon luonto ja rauhoittava ilmapiiri jo miljöönä tukee kursseja erinomaisesti. Kursseilla teemme erilaisia henkisiä harjoituksia ja hiljentymistä. Kurssien teemoina on mm.

MATKALLA ITSEEN

Kuka syntyi silloin kun synnyin Minä?

_sisältäpäin löytyy vastaus, eheytyminen ja parantuminen. Ei itsemme ulkopuolelta, koska olen kosmisen verkkoni keskipisteessä, minä vaikutan kokonaisuuteen.  Työkaluina tällä kurssilla on mm. elementit, energiat, meditatiivinen polku, voimaeläimet. Tämä kurssi on viiden askeleen polku vastausten saamiseksi.

 

AIVOT ON KAIKEN TAKANA

Aivoista kaikki saa alkunsa.

Opimme  pois koulutetusta minästä tietoiseen sisäiseen shamaani minään. Työkaluina tällä kurssilla mm. aistit auki metsävaellus, henkitanssi, aivorentoutus, valohengitys, meditatiivinen rumpumatka shamaani minään. Lisäksi saat kurssilta mukaasi 28 päivän kotiharjoitteen.

Kaikilla kursseillani otettaan huomioon astrologia, elementillisyys ja kuun vaihe määriteltäessä kyseisen kurssin ajankohta.

“Elämän päämäärä sekä tarkoitus on olla oma itsensä, elää oman totuuden mukaisesti ja olla se rakkaus, joka me kaikki olemme”

 

TERVETULOA KURSSEILLENI! UUSIA KURSSEJA TULOSSA 2018

 

Tervetuloa VOIMAANTUMAAN!